Met dit formulier kan U zich opgeven als lid van Toerclub Swolland. De gevraagde informatie zal verstuurd worden naar de ledenadministrateur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), die uw aanvraag zal behandelen. Na je inschrijving ontvang je van de ledenadministratie een bevestiging per mail, met in de bijlage een SEPA-incassoformulier. Dit formulier dient ondertekend aan de ledenadministratie te worden opgestuurd (mag ook per e-mail).

Je inschrijving wordt pas verder in behandeling genomen na ontvangst van de incassomachtiging bij de ledenadministratie.

Naast uw persoonlijke gegevens (naam, adres, geboortedatum en soort deelnemer), zal u ook gevraagd worden over de betalingswijze (via een automatische incasso of niet). Vanzelfsprekend zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en niet aan derden verstrekken, met uitzondering van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), die waarbij Toerclub Swolland is aangesloten en die zorg dragen voor de verzekering en de landelijke informatie.

 

 

 {QuickForm id=1}